Welkom beste buur!

Het begon allemaal met een wild idee tijdens het drinken van een (zoveelste) aperitiefje in de zomer van 2019. Vooral omwille van het plezier dat we ‘en petit comité’ maakten, leek het ons niet onmogelijk om dit op een iets grotere schaal te willen uitvoeren.

Onderling sociaal contact met onze naaste buren is zeer belangrijk. Het alom bekende spreekwoord ‘Beter een goede buur dan een verre vriend’ is met andere woorden niet zomaar een ijdele zinsnede.

Nadat er een algemene brief in de bussen gedropt werd, bleek al snel dat er nog mensen dezelfde mening deelden.

Begin oktober 2019 was het dan zover. Een tiental mensen verzamelden zich voor een eerste kennismaking en er ontstond een spontane brainstorm waarbij heel wat ideeën naar voor kwamen waaronder het organiseren van een buurtfeest. Het werd dan ook al snel duidelijk dat er iets moois aan het groeien was…

Welle telt uiteraard reeds heel wat buurtfeesten. Zo hebben bijvoorbeeld de bewoners van de Kerkstraat en het Roeveld reeds hun buurtfeest. Ook de Vooruitgangstraat kunnen we mee in het rijtje noteren. Ook de Regentiestraat en omliggende buurtstraten (Stijn Streuvelsstraat + Kleine Ganzenbaan) kunnen we nu in het rijtje bijschrijven.

Meer info omtrent ons buurtfeest en andere op stapel staande projecten kan u via deze website volgen.

Wij heten u van harte welkom en hopen u snel te mogen ontmoeten!

Met dank aan onze partners: